Komunita

Komunita

Komunita

Díky své dlouhé historii i současnému působení, je BIOS úzce spjatý s Dobříší a místním děním, které rádi podporujeme. Těší nás, že můžeme být součástí života obce a podílet se na místních komunitních, kulturních i sportovních akcích.

Každoročně u nás připravujeme oblíbený dřevěný betlém, který se díky místním řezbářům postupně rozrůstá. Společně s betlémem, který se stal milou tradicí oblíbenou nejen i u dětí, nabízíme lokálním tvůrcům prostor na adventních minitrzích, kde mohou prezentovat a prodávat své výrobky. Menší program, zejména pro malé koledníky, se snažíme připravovat i na Velikonoce.

„Nejsme jen dřevoobchod a zhotovitel dřevěných konstrukcí, snažíme se být také přínosem pro kulturní, společenský a sportovní život v naší obci a jejím okolí.“, říká Petr Sevald, jednatel společnosti BIOS s.r.o.

S radostí a hrdostí se podílíme i na větších kulturních akcích jako letní Festival hudby na Zámku Dobříš. Tento open-air festival v krásných prostorách zámeckého nádvoří a parku organizuje virtuóz Jaroslav Svěcený. A nabízí často netradiční spojení klasické hudby a novějších stylů.

Rádi ale podpoříme i skromnější akce s menším dosahem, jako třeba milou dobříšskou Oslava dne země nebo v minulosti Letní kino na Dobříši, kde jsme byli partnerem promítání.

Vedle kultury podporujeme i sport, zvláště pak ten pro děti. Proto jsme již několikátým rokem v řadě partnery dětských a rodinných sportovních akcí a závodů v Mníšku pod Brdy a Dobříši. Díky podpoře a sponzorství

Sportovního klubu BIOSFIT z.s. můžeme sport a pohyb v našem okolí podporovat kontinuálně a těší nás sledovat, jak krásné výsledky tato podpora má.

Historie a tradice
Pro profesionály a firmy