Interiérové obklady EASY

Interiérové obklady EASY

Interiérové obklady EASY

Titulní stránky časopisů o bydlení plní obrázky moderních dřevostaveb. Čistý design a často skloňované CLT panely. Dřevěné obklady na stěnách, které však mají daleko od rustikálního chalupářského vzhledu. Pokud byste rádi tímto směrem posunuli i Váš interiér, máme pro Vás řešení. I pokud nežijete v dřevostavbě a nemáte v plánu velkou rekonstrukci.

Oním řešením je EASY BOARD od NOVATOP. EASY BOARD je speciální řada 3vrstvých desek s perem a drážkou. Tyto desky se pyšní atraktivním povrchem, který věrně napodobuje moderní vzhled pohledových CLT panelů NOVATOP. Jsou ideálním řešením pro všechny, kdo hledají kombinaci snadné instalace, rychlosti a špičkové kvality povrchu. Díky jejich snadné manipulaci a instalaci lze dosáhnout výjimečných výsledků bez složitých příprav. Precizní opracování a přesný spoj desek zaručují dokonalý výsledek, zatímco třívrstvá křížem lepená skladba zamezuje kroucení a prohýbání i v náročnějších podmínkách, jako jsou prostory s nepravidelným vytápěním či zvýšenou vlhkostí – typicky chaty a chalupy.

Jendou z největších výhod desek EASY je povrch, který vytváří autentický vzhled přírodního dřeva. Díky tomu jsou výbornou alternativou k tradičním palubkám. V exteriéru, například při obkládání krytých podhledů střech, lze díky těmto deskám dosáhnout až dvojnásobné rychlosti montáže ve srovnání s klasickými palubkami.

EASY BOARD představuje kombinaci jednoduchosti, rychlosti a moderního designu.

Se standardním formátem 0,625 x 2,5 m jsou tyto desky snadno přenosné a manipulovatelné, což šetří čas a usnadňuje montáž, kterou zvládnete i sami. Pevná konstrukce umožňuje aplikaci na různé druhy podkladů bez nutnosti složitých příprav, a díky spojování na pero a drážku s jemnou fazetou je výsledná instalace bezchybná. I když jsou desky robustní a vydrží vysoké zatížení, je třeba mít na paměti, že smrk, ze kterého jsou vyrobeny, je měkké dřevo a může být náchylnější k mechanickému poškození, zejména u podlah. Povrch se doporučuje ošetřit mořením, lakováním, lazurováním, voskem či olejem, podobně jako u masivu. V případě potřeby se dá povrch desek snadno obnovit broušením a novým nátěrem, což zajišťuje dlouhou životnost a stále krásný vzhled.

EASY BOARD je chytrou volbou pro všechny, kdo chtějí efektivně, vkusně a trvanlivě zrekonstruovat svůj interiér. Panely jsou dostupné i v kartáčovaném provedení nebo s předvrtanými otvory, čímž nabízejí ještě pestřejší škálu využití.