Konzultace a servis pro profesionály i kutily

Konzultace a servis pro profesionály i kutily

Konzultace a servis pro profesionály i kutily

Během desítek let na trhu jsme získali řadu zkušeností, o které se s našimi zákazníky a partnery vždy rádi podělíme. Zároveň však neusínáme na vavřínech a víme, jak důležité je dále se vzdělávat, seznamovat se s novými materiály a novými způsoby práce se dřevem. Spolupracujeme s českými i zahraničními dodavateli, pravidelně navštěvujeme konference, semináře a certifikační školení a těší nás, že máme pravidelně možnost poznat zajímavé technologické postupy a nové produkty.

  • BIOS je zde pro kutily, řemeslníky, architekty i stavební firmy. Společně můžeme vybrat vhodná řešení a materiály pro stavbu či rekonstrukci, ať se jedná o drobné zahradní projekty nebo historické krovy fary či zámku.

Rádi se s vámi o tyto poznatky a zkušenosti podělíme. Víme, že toto oceňují nejen řemeslníci, architekti, stavební firmy a další profesionálové z oboru, ale i kutilové, kteří jsou častými návštěvníky naší prodejny. Je krásné vidět, že je dřevo u všech těchto skupin oblíbeným materiálem a že máme možnost být součástí Vašich projektů. Ať už jako konzultanti, dodavatelé nebo například zhotovitelé konstrukcí a střech. Žádný projekt není moc malý ani moc velký a budeme rádi, když se na nás obrátíte. Pomůžeme Vám s výběrem materiálu pro psí boudu, dřevěnými obklady stěn v interiéru rodinného domu i konstrukcí historického krovu fary či zámku.  

Zaregistrujte se do našeho newsletteru a buďte včas informovaní o zajímavých projektech, nových produktech i slevách.

Komunita